Muussegada

23 i 24 de novembre a olvan

   

 

III Concurs Nacional d’Hamburgueses de Vedella

Ateneu d'Olvan Carrer Serra-Seca, 4, Olvan

Per participar com a jurat en la categoria del jurat popular, cal inscripció prèvia. Places limitades a 30 persones. Activitat gratuïta. Inscripcions: https://forms.gle/HW8w776nFserBELu6

Espai de sopar-degustació de vedella

Pista Poliesportiva Olvan

Espai de degustació de cinc plats de vedella de races autòctones de Catalunya a càrrec del càtering Les Alzines, acompanyats dels vins de la DO Pla de Bages i de la música de Núria Conangla i la banda d’Àuria Franch. 

Taller de cuina per adults

Pista Poliesportiva Olvan

A càrrec de La Cuina del Barbut. Inscripció prèvia. Preu: 3€ Inscripcions: https://forms.gle/64wdaH1HaNSeytji7

Taller de cuina infantil

Pista Poliesportiva Olvan

A càrrec d’Anna Fornell. Mandonguilles de vedella decorades al gust. Inscripció prèvia. Preu: 3€ Inscripcions: https://forms.gle/Vw4bnSwXUV7DDqG77  

Visitem la ramaderia d’Olvan

Plaça Rodona Olvan

Amb sortida amb el tractor del David, participant del programa de 3Cat El Tros, des de la Plaça Rodona cada 30’.

Xerrada “Cuina! O barbàrie”

Pista Poliesportiva Olvan

A càrrec de Maria Nicolau, xef, presentadora del programa Cuina Salvatge i col·laboradora d’altres programes de 3Cat. Posem tres mil milions d'excuses per no cuinar perquè hem oblidat una veritat ontològica essencial i primigènia: cuinem des de fa més de 100.000 anys. Ho hem fet sempre. Ens ha fet, sempre.