Xerrada tècnica: Aprenem a tirar llaç
Ateneu d'Olvan Carrer Serra-Seca, 4, OlvanEn acabar, pica-pica pels assistents.
23 i 24 de novembre a olvan
En acabar, pica-pica pels assistents.
Per participar com a jurat en la categoria del jurat popular, cal inscripció prèvia. Places limitades a 30 persones. Activitat gratuïta. Inscripcions: https://forms.gle/HW8w776nFserBELu6
Espai de degustació de cinc plats de vedella de races autòctones de Catalunya a càrrec del càtering Les Alzines, acompanyats dels vins de la DO Pla de Bages i de la música de Núria Conangla i la banda d’Àuria Franch.
Amb paradistes de la zona de tots els sectors.
A càrrec de La Cuina del Barbut. Inscripció prèvia. Preu: 3€ Inscripcions: https://forms.gle/64wdaH1HaNSeytji7
A càrrec d’Anna Fornell. Mandonguilles de vedella decorades al gust. Inscripció prèvia. Preu: 3€ Inscripcions: https://forms.gle/Vw4bnSwXUV7DDqG77
Amb sortida amb el tractor del David, participant del programa de 3Cat El Tros, des de la Plaça Rodona cada 30’.
A càrrec de Maria Nicolau, xef, presentadora del programa Cuina Salvatge i col·laboradora d’altres programes de 3Cat. Posem tres mil milions d'excuses per no cuinar perquè hem oblidat una veritat ontològica essencial i primigènia: cuinem des de fa més de 100.000 anys. Ho hem fet sempre. Ens ha fet, sempre.